Warning: Use of undefined constant MSW_WPFM_FILE - assumed 'MSW_WPFM_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfs/c01/h06/mnt/9966/domains/kansallismaisema.fi/html/wp-content/plugins/wordpress-file-monitor/wordpress-file-monitor.php on line 39
Kansallismaisema.fi » Kuvaajat

Kuvaajat

Antti Leinonen Antti Leinonen on vuonna 1951 syntynyt kuhmolainen luontovalokuvaaja ja -kirjailija. Hänen kuvauskohteitaan ovat olleet Oulujärvi ja kainuulainen metsäluonto. Leinonen on julkaissut useita luontoaiheisia valokuvakirjoja ja voittanut Vuoden Luontokuva -palkinnon kaksi kertaa. Hänen ahmakuviaan on julkaistu myös National Geographic -lehden kesäkuun 2002 numerossa, jolloin hän oli ensimmäinen julkaisussa esittäytynyt suomalainen kuvaaja. Hänen työstään ahmojen parissa on tehty myös palkittu dokumenttielokuva.
Matti Snellman on vuonna 1969 syntynyt helsinkiläinen valokuvaaja ja mediataiteilija. Hän työkentelee freelancer-kuvaajana useille eri sanoma- ja aikakauslehdille sekä yrityksille, yhdistyksille ja teattereille. Mediataiteilijana hän on tehnyt projisointeja useisiin teatteri-produktioihin ja performansseihin sekä on video-jockey Kangastus-ryhmässä. Luontokuvaus on hänen pitkäaikainen harrastuksensa, jonka puitteissa hän on tehnyt yhteistyötä eri ympäristöjärjestöjen kanssa.

mattisnellman.com

Comments are closed.

Yhteistyössä: Yhteistyössä FerinkuvaFotonetti.fiGreenpeace